
Maak kennis met Angelo en Jolanda
Heeft liefst een tafel vol familie, vrienden en lekker eten
Angelo van Stevendaal
Vanaf mijn jeugd vond ik koken fascinerend en stond ik vaak naast moeders in de keuken. Ook al heb ik een totaal andere opleiding gedaan, bleef eten en koken altijd bij mij als favoriet.
Toen ik de kans kreeg om een bistro in Hengstdijk over te nemen, greep ik deze kans met beide handen aan. Na ruim 6 fantastische en gezellige tropenjaren aldaar, kwam er steeds vaker de vraag of ik ook op locatie eten kon verzorgen. Dat was de basis van het cateringbedrijf zoals het nu geworden is: het totaal verzorgen en ontzorgen van jouw feest.
Culinaire appel valt niet ver van de boom
Jolanda van Stevendaal-Dieleman
Opgegroeid op de boerderij tussen de appels en peren en nu aan de zijde van mijn man Angelo als helpende hand in het cateringbedrijf! Ik vind het heerlijk om uitgebreid te ontbijten en daarom is op zondagochtend met zijn allen aan tafel altijd een feestje en wordt alles uit de kast gehaald. Met vrienden proberen we nieuwe gerechten uit. Vaak is dit heerlijk smullen en is het spannend of een gerecht wel goed uit de verf komt. Negen van de tien keer hebben we geluk en kunnen we er samen van genieten!
Ter ondersteuning van Angelo zorg ik voor de dagelijkse gang van zaken vanaf de keukentafel, waaronder de correspondentie, planningen, boekhouding en facturatie. En als het nodig is spring ik bij in de keuken of op locatie.
